Termeni si conditii

1. Westick ofera acces liber la acest site, pentru a face cunoscute capacitatile sale de productie si munca depusa in serviciul tuturor clientilor pentru care lucram. Uram "bine ati venit" tuturor vizitatorilor acestui site, dar dorim sa se cunoasca regulile ce trebuie respectate. Singurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre produsele si serviciile Westick. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

2. Dreptul de autor (copyright) pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de Westick sau de clientii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a Westick. Copyright Westick 2012. Toate drepturile sunt rezervate.

3. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea Westick sau a clientilor sau furnizorilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara.

4. Westick poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care voluntar furnizeaza aceste informatii. De asemenea, Westick poate aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact. Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa office@Westick.ro.

5. Este politica noastra sa nu acceptam sau sa nu luam in consideratie orice alte idei sau materiale nesolicitate. Nu trimiteti niciodata nici un fel de astfel de material. Daca incalcati aceasta reglementare, ne rezervam dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi vor fi proprietatea noastra libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane; vom putea folosi aceste materile in orice scop, incluzand publicitatea, promotii, fara a fi obligati sa platim compensantii sau orice altfel de obligatii nimanui.

6. Westick nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa. Am putea accepta unele legaturi, dar Westick nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Westick.

7. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Westick sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

8. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Westick sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@Westick.ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

9. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz Westick nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca Westick a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

10. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii, pe care dumneavoastra ca utilizator le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

11. Westick isi rezerva dreptul de a revizui si aduca la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

12. Pentru orice alte probleme legate de functionarea site-ului ne puteti contacta la adresa office@westick.ro.

Noutati: