Despre noi

Ştiati că elementul chimic situat in pozitia 74 in tabelul periodic este W, Westick? Este un produs chimic care se eliberează in acea parte a creierului care te determina sa faci o afacere bună.

Ei bine, glumim, partial... Dacă sunteţi online si  în căutarea celei mai bune oferte de stickere, atunci ati ajuns unde trebuie, pe westick.ro nu o sa cheltuiti multi bani. Supeeeer oferte, oameni buni!

Cu totii iubim stickerele. Sunt pline de culoare, amuzante, mari sau mici, toate transmit ceva. Cand erai copil, te-ai jucat cu ele tot timpul. Un sticker poate face pe oricine sa zambeasca. Chiar şi ca adult, există o mulţime de utilizări pentru autocolante. Profesorii le folosesc in clasa, posta le utilizezeaza pentru a evita linsul plicurilor, altii le folosesc pentru a-si promova afacera şi, uneori,  e pur si simplu distractiv sa pui unul pe masina ta pentru a-ti sprijinul echipa favorita, inveseleste-ti camera cu un wall-sticker sau „tunnezati” laptopul, companionul tau, la moda.

Mai întâi de toate, gândeste-te la ce vrei sa transmita autocolantul. Poti găsi tot felul de modele de stickere sau daca vrei, ai posibilitatea să ne trimiti tu modelul dorit. Poate iti vrei datele de contact pe el. Dacă le utilizezi in scopuri de corespondenţă, vei dori numele si adresa ta pe ele. Dacă vrei sa transimiti ceva, transmite ! Personalizeaza-ti  stickerul !

Vorbind de personalizare ... nu uita de culori, dimensiuni  si forme. Aminteste-ti ca aceste autocolante pot fi de orice culoare doresti. Forma stickerelor tale este foarte importanta de asemenea. Lasa traditionalul dreptunghi la o parte; ele pot fi ovale, in forma de stea, inima, cercuri, pătratele etc.


Apoi, te asiguram că stickerul tau o sa aiba o viaţă lungă şi prosperă, indiferent unde decizi sa il lipesti.

Super tare! Acum, că ştii cum va arata capodopera ta, trimite-ne comanda. Poti avea stickere imprimate şi expediate în 24h. De asemenea, nu uita de discount-urile oferite de noi !

Punem pasiune in stickere ! NU uita ca libertatea de exprimare este un drept fundamental !


 

Noutati: